ARKITEKTUR

Arkitektur med særlig detaljerigdom

I Risskov Engen er der gjort en dyd ud af at gøre ejendommenes arkitektur varieret og spændende at gå på opdagelse i. Ejendommene består af forskudte bygninger, der både giver arkitekturen et levende udtryk, og skaber læ på altaner og i det grønne gårdrum.

Går man nærmere teglstensarbejdet på ejendommene, vil man lægge mærke til det vekslende mønster i murstenene på facader og rundt om indgangene.

Det er disse små, blødstrøgne tegldetaljer, der får Risskov Engen til at skille sig ud i landskabet. Det er netop det arkitektoniske detaljearbejde, der giver ejendommene deres overordnede fornemmelse af eksklusivitet og godt håndarbejde. Som fortidens historiske muremesterarbejde, hvor man gjorde sig umage med sit håndværk, får Risskov Engens facader også et unikt mønsterspil kombineret med et moderne tvist.

Ejendommenes let hævede tage er belagt med mørk skiffer, og der er installeret solfangere, som genererer strøm til fællesarealer.

Risskov Engen facade
Risskov Engen facade
Risskov Engen facade

Dagslys, udsigt og fælles tagterrasser

Der er skabt godt dagslys og udsigtsmuligheder i alle lejligheder. Altanerne er store, og vender både ud mod de omkringliggende ejendomme og ind mod den store fælleshave. Flere lejligheder har desuden adgang til to altaner.

Fra Risskov Enges ene ejendom får beboerne adgang til fælles tagterrasser med udsigt over Aarhus Bugt og Kalø Vig. I denne ejendom findes også penthouselejligheder, som får adgang til en privat tagterrasse.

Guld certificering

Risskov Engen er arkitekttegnede ejendomme med en høj materialekvalitet.

Ejendommene har fået certificeringen DGNB Guld.

Den nye bydel forener et nemt hverdagsliv med uddannelsesinstitutioner, transportmuligheder, daginstitutioner og dagligvareindkøb i gåafstand, men tilbyder samtidig en unik placering nær ved store, fredede naturområder.

DGNB guld logo

Vi bygger, som vi selv vil bo

Risskov Engen er bygget af en lokalforankret og dedikeret bygherre under navnet Risskov Engbolig A/S. Visionen har været at skabe sunde kvalitetslejligheder i et materialevalg med lang levetid. Både når det gælder arkitekturen, som skal kunne nydes i mange år fremover, og i de indvendige lejligheder, som skal danne hjem for unge, familier og ældre gennem flere generationer.

Præmissen har været at skabe hjem, som vi selv ville bo i, i et spirende område fuldt af muligheder.

Lille dreng og ældre mand i solnedgang

Flyt i en lejlighed hvor alt er nyt

Kom på interesselisten og modtag nyt, når udlejningen starter.

Tilmeld dig åbent hus

Navn(Påkrævet)
Betingelser
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Bestil en fremvisning

Navn(Påkrævet)
Betingelser
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.