OMRÅDET

Flyt tættere på naturen

Risskov Engen ligger midt i Risskovs historiske engområde tæt ved skov, sø og strand.

Bydelen ligger som nabo til nogle af Aarhus’ smukkeste naturområder, hvor pulsen kommer helt ned, og du kan finde ro i Riis skov.

Når pulsen skal op, kan du tage en løbetur rundt om naturskønne Egå Engsø, eller en svømmetur i vandet på Bellevue Strand eller Den Permanente.

Et valg om at flytte til Risskov Engen er et valg om at være tæt på storbyen, men i den grad få mulighed for at nyde det bedste fra naturen, i en grad som man ikke finder i Aarhus C.

Egå Engsø

Billede af RhinoMind – Eget arbejde – Se billede

Tre piger smiler og er glade

En bydel med stort potentiale

I Risskov Engen bliver du en del af et byområde i stærk udvikling. Området bliver stadig mere og mere attraktivt for unge, der vil have en god beliggenhed nær byens puls, og ældre der vil bytte villalivet ud med et nemmere liv i en lejlighed. Også børnefamilier kan se en fordel i at få meget mere bolig for pengene, og en praktisk hverdag hvor skoler og daginstitutioner ligger i gå- og cykelafstand.

Den nye bydel forener et nemt hverdagsliv med uddannelsesinstitutioner, transportmuligheder, daginstitutioner og dagligvareindkøb i gåafstand, men tilbyder samtidig en unik placering nær ved store, fredede naturområder.

Stærk infrastruktur med gode transportforbindelser

Har du bil, kan du parkere på Risskov Engens egne parkeringspladser. Her findes også ladestandere til elbiler.

Der er heller ikke langt til Aarhus Centrum for dem, som ikke tager bilen. Få hundrede meter fra din bolig går letbanen, som på under 10 min. og med kun 3 stop tager dig til Aarhus C.

Som studerende kan du tage cyklen til universitetet eller springe på buslinje 16 og 18, som begge kører mod Aarhus Universitet.

Som en del af Risskov Engens grønne haveanlæg er der sørget for overdækket cykelparkering til din cykel.

Indkøb og lagkage lige rundt om hjørnet

Den nye bydel i Risskov har selvfølgelig også nem adgang til indkøb i det daglige, så hverdagspraktikken kan gå op. Nærmest Risskov Engen ligger Rema1000, hvor du kan handle ind til aftensmaden.

Derudover bliver du også nabo til Lagkagehuset, så du får rig mulighed for at hente morgenbrød til rolige weekendmorgener eller bare-fordi-kage, når sukkertrangen melder sig.

Flyt i en lejlighed hvor alt er nyt

Kom på interesselisten og modtag nyt, når udlejningen starter.

Tilmeld dig åbent hus

Navn(Påkrævet)
Betingelser
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Bestil en fremvisning

Navn(Påkrævet)
Betingelser
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.